• Ajánlott és kedvelt helyszínek kreatív fotózáshoz

  Ajánlott és kedvelt helyszínek kreatív fotózáshoz

  Az esküvői ceremónia előtti vagy utáni menyasszony és vőlegény fotózást másnéven kreatív fotózásnak hívjuk. Ilyenkor a pár elvonul a fotóssal és előre egyeztetett vagy az esküvő helyszínén fellelhető területeken készülnek képek, a gyönyörű ruhába öltözött és egymást boldogan ölelő párról.Amennyiben az esküvő Székesfehérvár környékén zajlik, úgy az alábbi nagyszerű helyszíneket tudom ajánlani kreatív fotózáshoz.

 • Jegyesfotózás Székesfehérvár környékén: Bianka és Patrik

  Jegyesfotózás Székesfehérvár környékén: Bianka és Patrik

  Csókakő remek helyszín ha jegyesfotózás a téma, Bianka és Patrik is ellátogatott erre a gyönyörű, Székesfehérvár környéki településre. A kora esti fényekben és a csodálatos zöldellő természetben nagyszerű, érzelmes képek készültek a másfél órás, sétával és beszélgetéssel vegyített fotózásunkon.

 • Esküvő fotózás a Pálmajor Pihenőparkban

  Esküvő fotózás a Pálmajor Pihenőparkban

  Az agárdi Pálmajor Pihenőpark nagyszerű helyszínt nyújt a szabadtéri esküvői szertartáshoz, mert gyönyörű zöld természet és parkos terület található itt. Az esküvő előtti kreatív fotózás is itt zajlott nagyrészben. Természetesen szokásomhoz híven, meggyőztem a párt, hogy vacsora előtt egy fél órára osonjunk ki egy közeli erdős részhez, hogy az nyári, kora esti fényekben is készüljenek…

 • Esküvői fotózás a Hármashatár-hegyen

  Esküvői fotózás a Hármashatár-hegyen

  A Hármashatár-hegyen található Event’s Hill rendezévényház adott otthont ennek a szép esküvőnek. A kreatív esküvői fotózás a 9. kerületben, a bakáts téri templom környékén zajlott, majd a szertartást követően a Hármashatár-hegyen is készültek képek. A gyönyörű természet és a környezet remek helyszínt adott a nagyszerű esküvői képek, csoportképek elkészítéséhez

 • Óriási hangulatú esküvő, kreatív fotózás a lillafüredi kastélynál

  Óriási hangulatú esküvő, kreatív fotózás a lillafüredi kastélynál

  A lillafüredi kastélyszállóban zajlott ez a nagyszerű, laza, bulis esküvő. A holland vőlegény édesapja egy külön szabadtéri szertartáson adta össze a párt, a magyar menyasszony és családja pedig a hagyományos templomi esküvőt létrehozását vállalta magára. Az sok érzelmes beszéddel és örömteli pillanattal megáldott lakodalom, éjfél után egy fergeteges techno partivá alakult át.